Danmarks største håndboldklub

Ajax er stadig Danmarks største håndboldkub. De seneste tal fra Dansk Håndbold Forbund viser, at der næsten er 800 medlemmer. Klubben er hovedstadens traditionsrige klub, og den har efterhånden mange år på bagen. Her er der gennem tiden også blevet opfostret rigtig mange talenter, og meget tyder på, at der fortsat er flere på vej.

Klubben har haft et stabilt medlemstal gennem årene i modsætning til mange andre klubber i København. Dette blandt andet på baggrund af en seriøs indsats, hvor der både er fokus på bredden og eliten. Denne seriøse indsats finder sted både i ungdomsrækkerne, såvel som hos seniorerne. Hos Ajax er der mange dygtige talenter, og det er både på dame- og herresiden.

I Ajax er man stolt over at være Danmarks største klub, og især i en tid, hvor håndboldligaen mest af alt er domineret af hold fra Jylland. Det kræver nemlig noget at blive ved med at være Danmarks største klub, samt fortsat at kunne tiltrække og bevare et godt og solidt medlemstal. Klubben arbejder hele tiden på at kunne bidrage til det gode håndboldspil herhjemme.

Godt sammenhold i Ajax København

Man sørger også altid for at give den lidt ekstra, så medlemmerne kan føle sig velkomne, og som en del af noget større. Klubben gør hvad den kan, for at tiltrække håndboldspillere i alle aldersgrupper, og målet er hele tiden at styrke mulighederne for at spille håndbold. På den måde kan endnu flere få glæde af at spille i klubben.

Der bliver også arbejdet på at udvide håndboldklubben, og det er ikke nogen hemmelighed, at Ajax går efter et endnu højere medlemstal. Drømmen er at nå 1.000 medlemmer, og denne drøm ligger lige for. Der er desuden stor opbakning fra skolerne i hele København, og dette samarbejder giver desuden mulighed for øget rekruttering og flere aktiviteter.

Man møder også mange frivillige i klubben. Der er i alt 150 frivillige, som hjælper til at holde klubben kørende.