Håndbold er som skabt til betting

Håndbold er som skabt til betting. Der er masser af kampe, det er fyldt med action og så er der gode muligheder for at ramme de helt store odds, hvis du kan lure overraskelserne.

Når et hold i en fodboldkamp fører med fire mål i starten af anden halvleg, er kampen så godt som afgjort. Sådan er det ikke i håndbold, hvor kampen kan vendes på hovedet i løbet af få minutter, hvis et af holdene pludselig rammer en krise eller bliver ramt af udvisninger.

Oddsene i håndbold er ofte præget af forholdsvis lave odds på favoritterne, og krydset er en sjældenhed. Derfor er handicapspil ofte en naturlig del af håndbold-betting, og her gælder det om at spotte de kampe, hvor favoritten vinder stort eller hvor “underdog’en” holder stand. Her er form-barometre og aktuelle skader en væsentlig del af researchen. Udbydere som Unibet kan nemt gøre håndbold væddemål til en slags virtuel underholdning.

Totaler

Der scores mange mål i håndbold, og 60 scoringer på 60 minutter er ikke noget særsyn. Over-under spil er derfor også populært. Der er hold, der har mere fokus på forsvaret end andre og hold, der har styrkerne frem ad banen. I disse spil er det vigtigt at holde øje med statistikker og aktuelle skader. Hvis et hold mangler deres topscorer, som normalt er god for 10 kasser, skal man måske overveje at spille på en total, der går under. Spiller du over-under-spil på livebetting, er det værd at huske på, at der ofte scores flere mål i anden halvleg end i de første 30 minutter – fordi der måske satses mere og afsluttes hurtigere.

Du kan også spille på, hvorvidt enkelte spillere laver over eller under et vist antal mål, og her skal man ikke blot kigge på den enkelte spillers form, men også se på, hvordan modstanderens forsvar gør det.

Vinderspil

Når der spilles store slutrunder, er det ofte de store hold, der nævnes blandt favoritterne. Hos damerne er Norge og Rusland som regel altid guldkandidater, mens der hos herrerne er større jævnbyrdighed og flere om buddet. Danmark, Frankrig og Kroaten har i de sidste mange år været nævnt som guldfavoritter i de store mesterskaber, men hold som Norge og Tyskland og til dels Sverige har også vist evnerne til at blande sig. Så skal du bette på en vinder til høje odds, er det hos herrerne pengene ligger. Her kan det være en fordel at holde øje med skader og karantæner hos de enkelte landsholds store profiler, da fraværet af enkelte spillere kan have stor betydning for chancerne.

Livespil

Håndbold er i den grad en lækkerbisken for de spillere, der foretrækker livebetting. Her er der virkelig muligheder for at ramme den store gevinst, hvis man er i stand til at forudse udviklingen i en kamp. Håndbold er et spil, hvor tingene hurtigt kan ændre sig. En tremålsføring ved pausen er langt fra nogen garanti for at det førende hold vinder. Det beviste de senere danske mestre i herrehåndbold fra Skjern i semifinalen mod GOG i juni 2018. Her var Skjern bagud med 14-17 ved pausen, men endte med at vinde med hele 38-30. Et godt eksempel på, at tingene kan vende i håndbold, og har man blik for den slags, er der gode muligheder for at vinde de penge, der måske kan være med til at forsøde studietiden en smule.

Langt de fleste bookmakere med dansk licens tilbyder håndbold fra både den danske og de fleste større udenlandske ligaer.