Sporten, som er opfundet i Danmark

Der er måske ikke mange, som ved det, men handbold er opfundet i Danmark og hvem ved, det er måske også derfor, vi er så gode til at spille det. Sporten blev opfundet i og sat i regel af en oberst fra Ordrup i 1906, men sporten har været spillet mange steder inden i forskellige afskygninger, som det så ofte er med sport.

Håndbold spilles indendørs, og det er en sport, hvor kampe med en meget lav målscore ikke rigtig findes, og du kommer ikke til at stå og fryse på en kold bane udenfor, som du gør i fodbold, for håndbold er et spil, som bliver spillet i opvarmede haller. Hvis du foretrækker fodbold i stedet for håndbold, burde du tage et kig på Euro Unibet. Det er samtidig alle alderstrin, som spiller håndbold, heldigvis, for det er en sport, som giver god motion og sammenhold.

Der sker altid noget

Modsat fodbold, så er håndbold et spil, hvor en kamp let ender med 25 mål til hvert hold, og der er ikke mange pauser, hvor spillerne kan trække vejret. Igen modsat fodbolden, hvor der er pauser, når spillet foregår i den modsatte ende, eller spillet bliver sat i stå ved dødbolde og indkast, noget som i håndbold ikke sker nær så hyppigt.

Spillet er hurtigt og som fodbolden med mange faste løbemønstre, som skal læres og bruges fornuftigt i spillet,. Det kommer med tiden, som du bliver bedre til spillet, for det er heldigvis sådan, at det er et spil, som man hurtigt bliver bedre til.

Selvom de forskellige landshold har vundet trofæer i hobetal i de sidste par årtier, så har håndbolden oplevet faldende medlemstal på landsplan, måske til ishockey, som er et af de forbund, som har oplevet stigning i aktive medlemmer.

Derfor er man gået i fodboldens fodspor og prøvet at målrette træningen til den aldersgruppe, som spillerne er i, noget som har gjort fodbolden til en leg, og nu er håndbolden ved at læse den lærebog og modificere den til håndbolden.